Ca în fiecare an, Administrația Fiscală Belgiană a început să trimită cereri de reglementare. Persoanele care au lucrat în Belgia în 2022 pot primi corespondență specifică, denumită "cartea verde".

Scrisoarea are titlul "Aangifte in de belasting van niet-inwoners aanslagjaar 2023". Dacă contribuabilul a primit un astfel de document, trebuie să înceapă reglementarea cât mai curând posibil. Scrisoarea indică data până la care declarația trebuie primită de la administrația fiscală. Mai jos este o fotografie a documentului. Aici, biroul a stabilit un termen limită până la 24 noiembrie 2023.

Fiecare contribuabil care desfășoară activități legale în Belgia este obligat să-și reglementeze impozitul. Prin trimiterea cererilor, biroul încurajează contribuabilii să depună documentele rapid; nerespectarea termenului poate duce la aplicarea de penalități și dobânzi.

Noi am decontat taxele în Belgia de ani de zile - știm ce reduceri și opțiuni de reglementare ar trebui alese pentru ca declarația să fie pregătită corect și în cea mai favorabilă manieră. Vă încurajăm să profitați de cunoștințele și experiența specialiștilor noștri.

COMPLETEAZA FORMULARUL button