Spania

Ce bani puteţi recupera din Spania? Impozitul pe venit plătit în plus
Pentru ce categorii de venituri? Doar cele obţinute din contracte de muncă standard
Suma medie recuperată pe fiecare an incomplet lucrat 570 EUR
Cât mă costă estimarea sumei de recuperat? Gratuit
Cât mă costă recuperarea sumelor?

Sumele vor fi recuperate direct de dvs., în contul bancar personal. Noi doar vă pregătim dosarul final, gata de trimis la biroul fiscal spaniol. Pentru serviciul de pregătire a dosarului aveţi de plată un comision în avans, de 20 – 60 EUR net, în funcţie de situaţia dvs. personală (număr de ani de muncă în Spania, suma de recuperat, existenţa tuturor actelor, etc). Nu mai percepem niciun alt comision în afară de acesta.

Descărcaţi setul de documente din pagina FORMULARE.  Sunaţi-ne apoi ca să calculăm suma de recuperat şi să stabilim nivelul comisionului dvs. final. 

Care este anul fiscal în Spania? 1 ianuarie – 31 decembrie
Din ce ani se pot recupera acum banii? 2014, 2015
Data limită până la care puteţi depune declaraţia anuală de venit pe 2014 Ultima şansă: până la 30 iunie 2017
Timpul orientativ de recuperare impozit
Minim 3 luni
Mediu 6-8 luni (bazat pe statistica Euro-tax a ultimilor 2 ani - se poate modifica anual, în funcţie de încărcarea biroului fiscal)
Maxim poate fi oricât, depinde de întârzierile biroului fiscal (în cazuri rare)
Notă: perioadele de mai sus nu reprezintă garanţii ci sunt pur orientative; ele curg din momentul în care dosarul dvs. este oficial înregistrat la biroul fiscal.
Documentele esenţiale pentru recuperare Impozit

Certificado de Retenciones e Ingresos - document oficial (un fel de fişă fiscală) care trebuie să vă fie înmânat obligatoriu de către angajator la finalul fiecărei perioade de angajare sau la final de an. Puteţi vizualiza aici un model.

Nu aveţi Certificado de la Renta? Noi putem încerca să obţinem acest document de la angajator, fără niciun cost pentru dvs, însă nu vă garantăm primirea lui. Dar dacă aveţi toate documentele necesare, vă calificaţi din start pentru comisioane mai mici.

 

Despre noi

Euro-tax.ro face parte din grupul polonez de firme Euro-tax.pl, lider de piaţă în recuperarea taxelor şi a beneficiilor sociale (alocaţii europene, asigurări de sănătate) pentru cei care lucrează legal în străinătate. Avem experienţă de 10 ani în Polonia şi de 5 ani în România.

Din 2010, acţiunile companiei sunt tranzacţionate la Bursa de Valori din Varşovia. Grupul are drept investitor strategic cel mai mare fond de investiţii private din Europa Centrală şi de Est (Enterprise Investors).

Din 2011, Euro-tax are birou şi echipă în România.

Contact

Str. Motoc nr. 1A, Buftea, jud. Ilfov, România

     Tel:  +40 (0)31 780 90 94

     Fax: +40 (0)31 101 24 34

     Email: info@euro-tax.ro

 

PROTECŢIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Nr. Data Protection: 21747 / 11.01.2012

J15/61/2014 (anterior J40/9582/2011), RO28964928 

 

Facebook

Google+