Clienţii fericiţi din România

Cei de la Euro-tax au fost peste aşteptările mele! A fost mai mult decât am sperat. Euro-tax.ro este o firmă cu angajaţi profesionişti care m-au ajutat cu răspunsuri la orice întrebare pe care am avut-o şi au fost foarte serviabili! Am primit banii la timp şi s-au ţinut de cuvântul dat! Am încredere totală în ei şi îi pot recomanda cu căldură familiei şi cunoscuţilor! Am recuperat din Marea Britanie 567 lire sterline.

- Alin Manuel Știrbăţ

Vă recunosc că am stat cu teamă până când am primit banii. Deşi apelasem la firma dvs., stăteam cu grijă. Stiţi cum e, banii sunt bani. Însă la final, după ce am primit banii, m-am liniştit şi m-am bucurat. Plus că m-am şi lăudat la toţi cunoscuţii, care nici nu m-au crezut până nu le-am arătat extrasul de cont cu banii primiţi! Am de gând să lucrez şi anul ăsta tot cu Euro-tax fiindcă e o firmă serioasă, ştiu cum să dau de ea, nu dau eu actele mele aşa oricui, la colţul străzii. Acum sunt bucuros că am apelat la voi.

- F. Dumitru

Sunt mai mult decât încântat că am lucrat cu Euro-tax. Dosarul meu a fost complicat fiindcă angajatorul din UK a greşit nişte acte şi biroul fiscal nu mă mai găsea înregistrat legal! Euro-tax a avut multă răbdare şi a colaborat strâns cu biroul fiscal, astfel că la final mi-am primit şi banii, dar şi situaţia mea a fost clarificată la biroul fiscal. Aşa încât mă pot întoarce oricând la muncă în UK fără riscul că înregistrarea mea fiscală nu e corectă. Și mai important, pe parcursul procesului am primit de la angajaţii Euro-tax detalii ample despre stadiul dosarului meu şi dovezi ale corespondenţei purtate cu biroul fiscal din UK. Nu am de ce să mă plâng. S-au comportat profesionist, prompt, cu amabilitate. Mulţumesc!

- P. Adrian

Am fost surprins de amabilitatea angajaţilor Euro-tax.ro cărora le mulţumesc pentru ajutorul prompt pe care mi l-au acordat! Mi-au răspuns la toate întrebările pe care le-am avut şi m-au tratat regeşte.

- Adrian Podleschak

Mi-a plăcut colaborarea pe care am avut-o cu Euro-tax deoarece m-au ajutat în returnarea de impozit din Marea Britanie şi am primit 902 lire sterline înapoi. Angajaţii mi-au dat toate detaliile de care am avut nevoie. S-au ocupat ei de tot. Nu este un serviciu scump raportat la suma returnată. Sunt un client mulţumit.

- Dan Mocanu

Am apelat la Euro-tax căci am preferat să lucrez cu o firmă românească, înregistrată în România. Știam că în caz că am probleme şi vreau să fac plângere la Protecţia Consumatorului, trebuie ca firma să fie înregistrată în România. Aveam de recuperat o sumă mai mare şi nu puteam da actele mele oricui, nu puteam lucra cu orice firmă. Euro-tax s-a mişcat foarte repede! Eu aveam la dispoziţie doar 2 zile înainte de a pleca din nou la muncă în Germania. Iar angajaţii Euro-tax mi-au trimis toate actele necesare a doua zi! Și mai plăcut impresionat am fost când m-a sunat soţia să-mi spună că e informată constant de angajaţii Euro-tax despre dosarul meu. Iar apoi, cea mai mare surpriză a fost să aflu că mi-au venit banii în mai puţin de 2 luni. Mă declar mai mult decât încântat de colaborarea cu Euro-tax. Acum continui colaborarea cu ei, aştept alocaţiile pentru copii, din Germania.

- D. Stoica, jud. Dâmboviţa

Sunt foarte mulţumită de colaborarea cu Euro-tax. Au rezolvat totul destul de repede, am primit banii din Olanda în 3 luni. În plus, angajaţii au fost foarte răbdători cu mine şi m-au ajutat să înţeleg toate actele acelea. Am primit de la ei şi dovezi, hârtii de la biroul fiscal, totul. Mi-a plăcut mult că am găsit în România servicii la standarde europene.

- A. Gheorghe, Satu Mare

Totul a decurs ok! M-am înţeles foarte bine cu cei de la Euro-Tax. Am recuperat din Marea Britanie 687 lire sterline. Sunt foarte mulţumit de serviciile oferite!

- Sergiu Parasciuc

În colaborarea mea cu Euro-tax nu am întâmpinat nicio problem. A fost totul în regulă. Sunt foarte mulţumit şi recomand tuturor să apeleze cu încredere la această firmă pentru că sunt foarte serioşi şi se ţin de promisiuni! Mi-au zis că primesc banii din Marea Britanie în trei luni şi şi-au respectat termenul!.

- Liviu Culcescu

Mi-a plăcut colaborarea pe care am avut-o cu Euro-tax.ro! Am primit banii la timp; angajaţii au fost serviabili şi m-au tratat foarte politicos! Au fost foarte drăguţi. Sunt foarte multumită de profesionalismul lor.

- Cristina Pandelea

Sunt foarte mulţumită de serviciile oferite de Euro-tax.ro. Nu am nimic să le reproşez! Am primit răspunsurile foarte rapid! Când am discutat cu un angajat, mi-a trimis foarte rapid răspunsul (în 5 minute pe e-mail). Sunt foarte încântată de calitatea serviciilor pe care le oferă!

- Lucica Guţu

Am lucrat în Germania şi mi-am recuperat o parte din taxe cu ajutorul firmei Euro-tax.ro de care sunt foarte impresionat, deoarece s-au ocupat ei de toată procedura şi eu nu a trebuit decât să aştept să mi se vireze banii în cont! A fost atât de simplu, doar printr-un apel telefonic! Sunt un client fericit.

- Vasile Filipescu

Despre noi

Euro-tax.ro face parte din grupul polonez de firme Euro-tax.pl, lider de piaţă în recuperarea taxelor şi a beneficiilor sociale (alocaţii europene, asigurări de sănătate) pentru cei care lucrează legal în străinătate. Avem experienţă de 10 ani în Polonia şi de 5 ani în România.

Din 2010, acţiunile companiei sunt tranzacţionate la Bursa de Valori din Varşovia. Grupul are drept investitor strategic cel mai mare fond de investiţii private din Europa Centrală şi de Est (Enterprise Investors).

Din 2011, Euro-tax are birou şi echipă în România.

Contact

Str. Motoc nr. 1A, Buftea, jud. Ilfov, România

     Tel:  +40 (0)31 780 90 94

     Fax: +40 (0)31 101 24 34

     Email: info@euro-tax.ro

 

PROTECŢIA CONSUMATORILOR - A.N.P.C.

Nr. Data Protection: 21747 / 11.01.2012

J15/61/2014 (anterior J40/9582/2011), RO28964928 

 

Facebook

Google+