Cei de la Euro-tax au fost peste aşteptările mele! A fost mai mult decât am sperat. Euro-tax.ro este o firmă cu angajaţi profesionişti care m-au ajutat cu răspunsuri la orice întrebare pe care am avut-o şi au fost foarte serviabili! Am primit banii la timp şi s-au ţinut de cuvântul dat! Am încredere totală în ei şi îi pot recomanda cu căldură familiei şi cunoscuţilor! Am recuperat din Marea Britanie 567 lire sterline.

Alin Manuel Știrbăţ

Vă recunosc că am stat cu teamă până când am primit banii. Deşi apelasem la firma dvs., stăteam cu grijă. Stiţi cum e, banii sunt bani. Însă la final, după ce am primit banii, m-am liniştit şi m-am bucurat. Plus că m-am şi lăudat la toţi cunoscuţii, care nici nu m-au crezut până nu le-am arătat extrasul de cont cu banii primiţi! Am de gând să lucrez şi anul ăsta tot cu Euro-tax fiindcă e o firmă serioasă, ştiu cum să dau de ea, nu dau eu actele mele aşa oricui, la colţul străzii. Acum sunt bucuros că am apelat la voi.

F. Dumitru

Am fost surprins de amabilitatea angajaţilor Euro-tax.ro cărora le mulţumesc pentru ajutorul prompt pe care mi l-au acordat! Mi-au răspuns la toate întrebările pe care le-am avut şi m-au tratat regeşte.